Blog

Gevelrenovatie Antwerpen: 3 straffe projecten uit de regio

Is de gevel van je woning toe aan vernieuwing? Dan is het hoog tijd om Kijzer in te schakelen. Een verouderde gevel ziet er niet alleen minder aantrekkelijk uit, maar vergroot ook de kans op lekken, schimmel en structurele schade aanzienlijk. We tonen je alvast 3 projecten die laten zien waarom wij de nummer 1 in gevelrenovatie in Antwerpen zijn.

Vakwerk in het hart van Antwerpen

In hartje Antwerpen voorzagen wij een prachtige, statige woning van een complete gevelrenovatie. Ons (K)ijzersterke team plaatste 12 cm isolatie en werkte de gevel af met duurzame en stijlvolle crepi in kleurcode 1429.

De grootste uitdaging was de stellingbouw rond de smalle, hoge gevel, die uitkeek op een veranda. Dankzij ons vakmanschap en oog voor detail brachten wij deze klus tot een goed einde. Het resultaat? Een prachtig gerenoveerde gevel die mooi oogt én beter geïsoleerd is.

Gevel die straalt in het straatbeeld

Bij dit project in Antwerpen voerden we niet alleen de gevelrenovatie uit, we regelden ook de omgevingsvergunning voor de klant. Daarnaast werkten wij, in samenwerking met beheerders zoals Telenet, de distributiekabels die over de gevel liepen netjes weg volgens strikte richtlijnen.

Ons team plaatste 12 cm isolatie en werkte de gevel af met witte crepi, voorzien van dryportechnologie. Dankzij het unieke Drypor-effect droogt de crepi razendsnel na regen, mist of dauw. Zo blijft de gevel langer vrij van vuil en is de kans op schade en schimmel enorm laag.

Dankzij deze renovatie valt de gevel nu echt op in het straatbeeld en is hij tegelijkertijd functioneel verbeterd.

Gevelrenovatie Antwerpen: gevel die straalt in het straatbeeld

Technische expertise voor een betere EPC

Een woning die bestaat uit verschillende bouwmaterialen, zoals snelbouwsteen, baksteen en hout, vraagt om een specifieke aanpak voor gevelrenovatie. We stemden onze gevelwerken nauwkeurig af op deze verschillende ondergronden. Samen met onze partner Baumit en dankzij onze ervaring in complexe renovaties, vernieuwden we de gevel volledig. Ook regelden wij de omgevingsvergunning, zodat de klant geen zorgen had over de administratieve kant van de renovatie.

Het eindresultaat: een strakke, moderne gevel die niet alleen de uitstraling van de woning verbetert, maar ook een betere EPC-score krijgt.

Betrouwbare partner nodig voor je gevelrenovatie in Antwerpen?

Kijzer is niet voor niets de nummer 1 in dak- en gevelrenovatie in Antwerpen! Contacteer ons gerust als je met ons wil samenwerken. Of vraag een offerte aan, dan weet je meteen wat je van het kostenplaatje mag verwachten.  

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze acties en geen informatie missen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

© 2024 - Kijzer | Privacy Policy | Cookie
Webdesign Webit